Welkom Gast

€ 0,00
0

FIFA 16 Deluxe Edition PS4

FIFA 16 Deluxe Edition PS4


FIFA 16 nu nog innovatiever

De nieuwe voetbalgame FIFA 16 is realistischer dan ooit. Het brengt de voetbaldynamiek naar een andere dimensie en zorgt voor een voetbalervaring waar je uren en uren spe..
Aantal: € 63,05

Extra informatie

FIFA 16 nu nog innovatiever

De nieuwe voetbalgame FIFA 16 is realistischer dan ooit. Het brengt de voetbaldynamiek naar een andere dimensie en zorgt voor een voetbalervaring waar je uren en uren speelplezier mee hebt. Jij bepaalt en dicteert de wedstrijd. Verdedig met flair, zorg dat je het middenveld in handen krijgt en creëer wereldgoals met je aanvallers. In FIFA 16 ben je verplicht jouw voetbalverstand in de game tot leven te brengen. In deze nieuwe voetbalversie is het nu ook mogelijk om met de landenteams van de dames te spelen. Er zijn twaalf dameslandenteams die in de game zitten. Je kan de speltypes Aftrap, een offline toernooi en online vriendschappelijke wedstrijden spelen met de beschikbare dameselftallen.

kunstmatige intelligentie en FIFA 16

De kunstmatige intelligentie in FIFA 16 is naar een nog hoger platform gebracht. Vanaf de aftrap naar de goal dribbelen is nu echt niet meer mogelijk. Je zult met een strategisch plan moeten komen om je tegenstander offline of online te verslaan. In FIFA 16 is Blind vertrouwen op snelheidsstatistieken  niet meer geoorloofd. Ook verdedigers zijn merkbaar slimmer geworden. Bij een counter van de tegenpartij lopen ze de ruimtes simpel dicht, backs sluiten goed aan en de laatste man reageert anders op een situatie dan een verdediger die met rugdekking speelt.

Voorzetten in FIFA 16 Deluxe Edition met precisie

Een goede voorzet is in de nieuwste FIFA-voetbalgame niet meer vanzelfsprekend. Je moet inzicht hebben in de looplijnen van je spits de juiste timing en techniek toepassen om tot een doelpunt te komen. In FIFA 16 zal je vlak voor het geven van de voorzet bewust moeten kiezen voor een lage of hoge voorzet.

FIFA 16 en verlangen na verslaving

EA Games zorgt dat je kan vertrouwen op de gameplay, maar er zijn ook uitbreidingen die het een compleet nieuwe voetbalervaring geeft. Er is een scout-systeem toegevoegd, je kunt spelers individueel trainen, internationale toernooien afwerken tijdens de voorbereiding en je kan jeugdspelers scouten.

Garantie voor maandenlang speelplezier met Ultimate team

Het pareltje van de FIFA-branche is ook in FIFA 16 weer van de partij: Ultimate Team. Ook in de nieuwste voetbalgame is het een garantie voor maandenlang plezier achter de Playstation 4. Je bouwt in Ultimate Team een echte band op met je elftal. De transfermarkt, waar continue spelers worden aangeboden, verkocht en gekocht, zorgen ervoor dat je altijd bij de les moet blijven om het elftal te verbeteren.

Koop FIFA 16 Deluxe online


Ben jij goed genoeg om je elftal naar de titel te helpen? Koop dan snel FIFA 16 Deluxe voor de Playstation 4. De nieuwste versie van FIFA bevat de volgende onderdelen:

- Tot 40 FUT Premium Goud-pakketten, 2 pakketten per week gedurende 20 weken.
-Het Ultimate Team-seizoen kan je beginnen met topspeler Lionel Messi in je team gedurende 5 wedstrijden.
- Je krijgt onmoddelijk toegang tot 2 gloednieuwe EA Sports Football Club celebrations:

- Plus, je krijgt onmiddellijk toegang tot 2 gloednieuwe EA SPORTS Football Club celebrations:
"Bailandorobot" en "KO" 

Er zijn nog geen screenshots toegevoegd