Welkom Gast

€ 0,00
0

Sonic Boom: Rise of Lyric

Sonic Boom: Rise of Lyric


Sonic Boom Rise of Lyric voor de Wii U

Sonic is terug in een compleet nieuwe game: Sonic Boom Rise of Lyric. Sonic en zijn vrienden Tails, Knuckles en Amy nemen het op tegen de kwaadaardige Lyric. D..
Aantal: € 39,40

Extra informatie

Sonic Boom Rise of Lyric voor de Wii U

Sonic is terug in een compleet nieuwe game: Sonic Boom Rise of Lyric. Sonic en zijn vrienden Tails, Knuckles en Amy nemen het op tegen de kwaadaardige Lyric. Dr. Eggmann, de eeuwige vijand van Sonic, is ook van de partij. Lyric is echter wel een stuk slimmer dan Dr. Eggmann.

Een nieuw verhaal met Sonic Boom Rise of Lyric op de Wii U

De vier helden lopen bij toeval de verborgen crypte van Lyric binnen. Dit personage is na duizenden jaren weer vrij en wil alle levende wezens uit de weg ruimen en deze vervangen door robots. Sonic en zijn maatjes zien dit uiteraard niet zitten. Jij en je maatjes moeten op zoek naar de Chaos Crystals om lyric weer achter de tralies te krijgen. Het verhaal wordt met humorvolle cutscenes overgebracht.

Variatie in Sonic Boom Rise of Lyric

Op de Wii U is er voldoende variatie in deze nieuwe Sonic-game. Alle vier de personages lopen door een hubwereld van waaruit zij verschillende missies kunnen starten. Er zijn delen in het verhaal die in 2D gespeeld moeten worden, maar ook in de 3D-modus. Ook is er voldoende uitdaging. Als Sonic op topsnelheid rent zal je goed controle moeten houden, anders raak je een obstakel.

Kies zelf in deze nieuwe Sonic-game tussen de vier personages

Jij bepaalt in deze game wanneer en met welk personage je wilt spelen. Je kan kiezen tussen Sonic, Tails, Knuckles of Amy. Elk karakter heeft zijn specialiteiten. Sonic kan zijn welbekende spin dash doen, Tails kan even in de lucht blijven zweven met zijn staart en van grote afstand een vijand aanvallen, Knuckles kan door zijn kracht gemakkelijk muren en daken beklimmen en Amy kan drie keer achterelkaar springen en op dunne balken balanceren.

Koop Sonic boom Rise of Lyric online

Denk jij in staat te zijn om Lyric weer gevangen te nemen. Heb jij al een strategie in je hoofd hoe jij dit met Sonic, Tails, Knuckles en Amy gaat bewerkstelligen? Schaf dan snel Sonic Boom Rise of Lyric aan voor de Wii U.

Er zijn nog geen screenshots toegevoegd