Welkom Gast

€ 0,00
0

Battlefield Hardline Deluxe Edition Xbox One

Battlefield Hardline Deluxe Edition Xbox One


Battlefield Hardline met een vernieuwd concept

Battlefield Hardline is de nieuwste game in de Battlefield-reeks. In Battlefield Hardline ga je als politieagent te werkt. Je speelt de klassieke good ..
Aantal: € 59,99

Extra informatie

Battlefield Hardline met een vernieuwd concept

Battlefield Hardline is de nieuwste game in de Battlefield-reeks. In Battlefield Hardline ga je als politieagent te werkt. Je speelt de klassieke good cop gone bad. In de singleplayer storm je simpelweg een veelvoud van gebouwen en andere locaties binnen en dwarsboom je iedereen die je tegenkomt. Je maakt daarna zelf de keuze om iemand neer te schieten of te arresteren.

Frostbite-engine tilt Battlefield Hardline Deluxe naar hoger platform

Battlefield Hardline wordt spectaculair in beeld gebracht, mede mogelijk gemaakt door de Frostbite-engine. Met een tank helikopters uit de lucht schieten, tijdens shoot-outs te midden in een orkaan of gedurende het zwemmen in een door met water ondergelopen liftschacht. Het wordt allemaal prachtig in beeld gebracht. 

Online multiplayer voelt als vanouds in Battlefield Hardline

In Battlefield Hardline voor de Xbox One keert de klassieke shooter weer terug, al blijft de grote oorlogsvoering achterwege. De assault rifles en de semi-automatische machinegeweren voeren weer de boventoon, zoals je dat al gewend was. Er zijn tevens een aantal nieuwe modi toegevoegd. Wat te denken van Rescue, waarin een groep agenten de gijzelaars moeten bevrijden en de gijzelnemers dit moeten voorkomen. De bankroofmodus Heist is een echte teamoperatie. De kluis die opengebroken moet worden moet als collectief genomen worden, zodat direct falen wordt voorkomen. Ook de modus Hotwire biedt veel game-plezier. De veroverpunten zijn ingeruild voor motoren, vrachtwagens en personenauto’s. In de modus Hotwire van Battlefield Hardline moet je zolang als mogelijk in de voertuigen rond blijven rijden, zodat je veel punten verzameld. Intense achtervolgingen en drive-by-shootings zijn het gevolg, wat zorgt voor adembenemende gevechtsscenes.

Battlefield Hardline Deluxe online kopen

Overtuigd van deze nieuwe shooter in de Battlefield Hardline-franchise? Stap dan zo snel mogelijk in dit nieuwe avontuur. Met Battlefield Hardline Deluxe Edition voor de Xbox One ben je verzeker van uren speelplezier.

De Deluxe Edition bevat:

  • Battlefield - Hardline game.
  • Versatility Battlepack, Precision Battlepack en Suppression Battlepack, die allemaal unieke aanvalsgeweren, wapencamouflages en XP-boosts bevatten. 
  • 10 Gold Battlepacks. Battlepacks bevatten een combinatie van wapenaccessoires, patches, emblemen, XP boosts en andere voorwerpen om je karakter te personaliseren. Per week wordt één battlepack geleverd, en dit gedurende 10 weken vanaf de activatie van de game.
Er zijn nog geen screenshots toegevoegd